24 August 2011

Berbuke Poce Kat Hotel. #bajetretis!

Assalamualaikum semua. Salam Ramadhan. Hehehe. Ini adalah entri yang ke tiga untuk hari nie. Bersemangat rasenye. Ehem! Hik. Disebabkan kejap lagi saye ade keje nak dibuat baik sekarang saye taip laju-laju.

Semalam saye dijemput oleh Opis Encik Boypren beserta dengan sepupu-sepapat die join untuk berbuka puasa di sebuah Hotel. Ehem!. Kemain lagi. Kalau di sponser boleh la kan! Setakat nak merase. Huhuhu. Balik opis je terus gerak ke sana. Tahun lepas dah pegi. Tahun nie dapat pegi lagi. Yeay! Eh.. Silap-silap. Syukur Allhamdulillah.

Bertempat di Tropicana Golf and Country Club Damansara. On The Way nak ke sana kene lalu depan rumah-rumah banglow. Besar gilak! *batak sekejap*. Yealah kan. Nak duduk rumah besar macam tu mane lah mampu. Kalau dapat anak Dato' boleh la. #berangan.

Sampai-sampai je kat sane kelam kabut cari tempat. Disebabkan kiteorang terlambat sampai, dah azan je terus capai makanan, makan dulu baru cari tempat duduk. Hehehe. Teruk bebeno rase. Lepas gatah-gatah pergi solat dulu. Lepas tu baru boleh makan dengan sepuasnya. Kan?

Alamak! Gambar vibrate plak. Hohoho. Ni lah sepupu sepapat Encik Boypren yang join. Ape yang lagi best, time nie kiteorang je yang makan same-same 1 meja. Memang melantak tak hingat la kan! Hahaha.

Saye bersama udang. Adeyh! Tangan lagi besar dari udang. Cinonet sangat! Makan udang je dah berape banyak. Sedap Cangaaaat! Huhuhu.

Time nie saye gile Pizza. Banyak kali saye duduk bangun duduk bangun. Balik-balik ambil bende alah ini jugak. Hohoho. Berhantu betol!

Ni antara menu yang saya suke pegi. Lagi-lagi kat atas ni. Spageti!!! Tak tahu la kenapa sekarang nie saye suke makan Spageti. Kalau dulu pandang pun taknak. Apetah lagi rase. Sejak budak rumah saye dah selalu masak Spageti saye dah mula suke. Jage-jage. Berhantu jugak nie. Psst Cookies die yang warna coklat kat sebelah tu sedap tau. Bestfriend saye suke gile. Banyak kali makan Cookies tu sampai kenyang.

Perut dah kenyang mari kite meronda-ronda pulak. Tahun lepas saye tak berani nak jalan-jalan kat sini sebab takde kawan. Kali ni ade bestfriend saye temankan. Kami berjalan lah ape lagi. Huhuhu. Ade jugak orang pandang kami pelik sebab posing sane sini macam hape tah. eh!

Haaa! Ni lah bestfriend saye. Semalam dan kelmarin die lepak tido rumah saye. Saye pegi keje pun die ikut. Hehehe. Seronok bile lepak same-same. Bercerita dari pagi sampai malam pun tak habis-habis.

Okay lah, hari dah lewat, mata dah mengantok. Badan pun dah letih. Kite pun balik! Sweet Memory. :D

LoVe ElyN =)

2 comments:

saya_arief said...

fewiitt.
b'buke kat hotel gitu..
;D

FatinFirdaus said...

wahh.. seronoknya dia.. :)