26 August 2011

Hari Ini Last Kerja Esok Dah Start Cuti. Hoorreeyyyy !!

Assalamualaikum semua. Salam Jumaat. Salam Ramadhan hari ke-26. Kat opis hari nie dah ade yang start cuti. Ade lah tinggal beberape kerat je yang masih bekerja. Termasuk lah saye. Sampai sekarang ni saye tak beli ape-ape persiapan raye pun lagi. Kenapa entah! Saye pun tak tahu. Huhuhu. Nasib lah mak dan ayah saye dah siap beli awal-awal puasa hari tu. Nasib jugak lah saye masih bujang. So nanti cume fikir untuk beli baju sendiri saje.


*Pandangan dari tempat saye*

Semalam operasi menghias. Sekarang semua duduk selesaikan kerja mane yang tak siap lagi. Lepas tu baru boleh bercuti dengan senang hati. Yeay! Memandangkan hari ni last bekerja di bulan puasa. So saye nak collect duit raye kat kakak-kakak, abang-abang opis saye. Kelmarin dan tadi dah dapat dah. Alhamdulillah. Suke Sangaaaaaaaat!!!

*Pandangan dari pintu hadapan Unit Pentadbiran*

Makin meriah pulak opis saye nie. Dari kaunter depan sehinggalah pintu belakang opis, semuanya berlampu lip-lap. Hohoho. Tak sabar rasenye nak tunggu jamuan hari raya kat opis saye nie. Mesti lagi meriah dari tahun-tahun sebelom nie. :D

LoVe ElyN =)