24 August 2011

Murah Rezeki Bulan Puasa Ni. :D

Assalamualaikum semua. Salam Ramadhan dan Selamat pagi. Pagi-pagi lagi rase rajin gile nak bercerita. Mayb sebab takut petang-petang karang takde mase. Maklumlah. Keje ni bukannye menentu. Kadang-kadang bizi sangat-sangat. Kadang-kadang takde keje langsung. So sementara masih ade waktu mari kite menulis. Yeay!

Hari ni ade Morning Prayer kat opis. Yea lah, kitekan lagi beberape hari je lagi nak raye. So Bos nak jumpe semua anak buah. Dan pada masa yang sama, kami semua dapaaaaaaaatt  Jeng Jeng Jeng..... kuih raye. Yeay ! Suke Suke Suke !!! Hihihi. 

Dari kiri Bahulu, Cookies & Bakery, Mazola *kot*, Chocolate Chip, dan Cornflakes Madu. Eh! Yang hujung sekali tu saye beli yea. Terselit sekali pulak. Hehehe. Hari jumaat nanti baru saye bawak balik. Kalau bawak balik awal pun letak je kat rumah sewa.

Hari tu plan dengan kakak. Sorang kene beli kuih raye untuk bawak balik rumah atok. Saye tak payah beli lah. Bagi je kuih nie kat rumah atok boleh? Opppsss!

p/s : Tahun nie same dengan tahun sebelum nie. Kuih raye dapat duit raye pun dapat.  Alhamdullilah.. Boleh topup nak beli baju raye. Opssss! Tercakap pulak.. #larik

LoVe ElyN =)

3 comments:

saya_arief said...

tolong pos kuih2 tu ke rumah den ye..
;p

Akito Boron said...

wah! skarang aku dah ade target nk g rumah ni utk brye. kuih raye dpt duit raye pun dpt

Si Nuansa Eyqin said...

alamak saya pun sgt suka ok cornflakes madu. :))