02 August 2011

Semperna Sambut Bulan Ramadhan, Mak Belanje Makan. Yeay!

Assalamualaikum semua. Hari kedua berpuasa di bulan Ramadhan. Macam mane? Okay sikit tak? Hehe. Bagi yang tak larat tu, slow-slow yea. Seminggu dua nanti okay la. Time berbuka tu nikmat yang paling best. Hehehe.

Seronok tak berbuka semalam? Saye tak seronok ouh! First time puasa, first time jugak berbuka puasa atas motor. Huhuhu. Memandangkan Saye baru berpindah, So diorang baru nak duplicate kunci rumah. Katanye balik lewat sikit. Nie sampai dah azan tunggu kat bawah blok tak sampai-sampai jugak. So terpakselah berbuka tumpang duduk kat atas motor orang. Kesian kan?#nanges!

Okeh! Dah taknak sedih-sedih dah. Nie cerita sebelum puasa yea. Kang ade jugak yang salah anggap saye 1 keluarga tak puasa pulak. Hehehe. Sabtu lepas mak suruh saye balik. Ingat malas nak balik sebab sebok nak kemas semua barang. Pastu mak cakap lah, nak belanje makan. Saye pun ape lagi. Dengan tak segan silu terus cakap nak balik. Hahaha! *nak makan punye pasal!


Mari kite pilih menu. Kebetulan Pizza Hut ade menu terbaru. Ape kate kite try. 
Citarasa Ramadhan 1


Tak sempat nak ambil gambar full dah kene bedal dulu dah. Masing-masing kelaparan sebab tengah hari tu ayah taknak beli makanan. Opsss!


Terima kasih mak. Semoga panjang umur di beri kesihatan yang baik selalu. Amin. *lain kali belanje lagi. Hik!


My Happy Family!

LoVe ElyN =)

No comments: