30 September 2011

Bercerita pasal KUD!

Assalamualaikum semua. Salam jumaat. Selamat pagi. Yuhuuuuu! Tak menyempat nak sarapan terus nak update belog. Entri kali nie kene taip laju-laju sebabnye kejap lagi saye kene pegi ke Kuala Selangor untuk program Hari Potensi kanak-kanak Tabika pulak. AisyooooohhhH! Memang bizi gile nie!. Kalah PM. eh! Hahahahaha.

Entri kali nie saye nak cerita pasal KUD. Tak habis lagi cerita pasal KUD. So saye taknak stop lagi. Okay!. Persembahan group koir saye berjalan lancar. Walaupun gugup saye kuatkan semangat. Cewahh! Kalau sorang-sorang tak berani langsung. Waktu persembahan PA System macam tak elok sangat. So orang blakang-blakang pun macam tak dengar suara kami. Cehh! Salahkan PA System plak. Eh! Tapi memang betol pun PA System yang salah.

Sebenarnye takde bende cerita sangat pun. Setakat nyanyi-nyanyi je. Hehehe. Saje nak publish gambar yang saye copy dari fb orang. Nak tangkap pakai Hp sendiri macam malu. Hp murah je. Camera pun tak lawa. Huhuhu.

 Model kite pada hari itu. Terhangat di pasaran. eh!

 #wakil dari selangor dan N9
 Sebelom start kemain bergambar. Hilangkan nebes la kate kan.

 Orang snap kite post! Tak salah kan? Hohoho.

Alhamdullillah. Semuanya Okay-okay saja. Lepas dari koir saye kene jage booth untuk Pameran wakil dari KEMAS. 3 hari kat saye. Berpanas hujan semua ada. Penat wooo! Tapi SyiokkkK!

LoVe ElyN =)

1 comment:

mush said...

hype elyn, salam perkenalan, elyn dari kemas ke, huhuhuh mush dari jakoa, adik badek lah kita ni...