06 September 2011

Makan Besar Hari Nie. Yeay! :D

Assalamualaikum semua. Salam Lebaran. Hari ni semua dah berkumpul kat opis. Suke tengok yang lain-lain. Berbaju baru gitu. Ehem! Kebetulan hari ni ade pulak makan besar kat opis. Sebenarnye cume Meeting Kesenian Islam Peringkat Kebangsaan saje. Kami pulak yang order menu macam nak buat Open Opis. Kemain lagi! *saje kepochi lebih. hik!*

Menu 4 today!

1. Lemang
2. Ketupat
3. Rendang
4. Kuah Kacang
5. Nasi Tomato
6. Ayam Masak Merah
7. Bihun Sup
8. Laksa
9. Kuih-kuih
10. Dalca
11. Paling special KAMBING PANGGANG! 

Menu dah nak same dengan Open Opis kiteorang nanti. Ade lagi menu yang saye tak tulis. Ini hanya sebahagian yang saye tahu je. Hehehe. Tak sabar nak tunggu lunch nanti. Yummm...yummmm.


Dengan lampu yang berkelipan di setiap unit dan lagu raye yang berkumandang memeriahkan lagi suasana kat sini. Seronoknya tak terkata. Syiok giler! Hehehe. *kemain saye pulak yang excited*


See.. Dah same macam Open Opis kan?Hehehe :D

 Persiapan telah dibuat. Tinggal makan saje. Yeay!

Model kite untuk hari ini. Ehem!. :D

LoVe ElyN =)

2 comments:

elinADNAN said...

KAMBING !!!!!
uishh sedapnyeh...

Nour Akmal said...

muka mcm tak sbr nk mkn je tu..huhuhu