05 September 2011

Mood Raya Tak Habis Lagi =.="

Assalamualaikum semua. Selamat tengah hari. Salam lebaran dan Selamat hari raye, Maaf Zahir dan Batin. Masih belom terlambat kan nak wish? Hik! Pejam celik dah syawal ke 7. Maknenye dah 7 hari kite beraye. Kejap je kan mase berlalu. Rase macam baru semalam Bulan Ramadhan. Huhuhu.

Mintak maaflah dah lame tak mengadap belog tersayang nih. Cuti raye duduk kat kampung 1 week tu yang tak dapat nak online. Jangan kate belog. FB pun same je. Huhuhu. Line internet kat kampung teruk sikit. Jangan cakap line internet. Line telifon pun kejap ade kejap takde. Huh!

Hari ni saye dah start bekerja dah. Ramai jugak yang masih cuti. Opis pun sunyi je. *memang la sunyi duduk je kat kaunter sorang-sorang. Huhuhu. Nak buat keje pun takde feel ouh! Kalau duduk rumah pun bosan sebab semua dah start bekerja. Aiyoook!

Macam mane raye tahun nie? Best keh? Saye biase-biase je. Huhuhu. Duduk kat kampung bukan boleh beraye sangat pun. Sebab semua orang datang jumpe atok di rumah. So kerja saye #doplopatjam kat dapur je lah. Huhuhu. Sadis!

Naaaaaaaaaaaaaaaaah! Tatap gambar saye 1 family :)

LoVe ElyN =)

4 comments:

Muhamad Zulkarnain said...

jom join contest hebat http://zulzol.blogspot.com/2011/08/hari-raya-photo-contest-2011.html segera,selagi masa masih ada

cik Nemo said...

tengah2 tu sape??

Cik Elyn said...

Muhamad Zulkarnain : mood nak join contest x sampai lagi la.. mood raye x habis2. huhuhuhu

Cik Elyn said...

cik Nemo : y tengah tu abg yang sulung. :D