08 September 2011

Selesai lagi 1 kerja. Alhamdulillah. :)

Assalamualaikum semua. Selamat tengah hari. Waktu-waktu macam nie best nye kalau dapat landing luruskan badan kat surau. Baring-baring sambil sembang-sembang sebelum terlelap. Eh!. Hahaha. Takde maknenye yea. Saye jarang tido kat surau. Kecuali kalau pening-pening lalat je baru lentokkan kepala nie. 

Saye baru selesai mengemas stor tadi. Dah name pun 'perkeranian aset' atau gelaran saye kat opis nie 'gadis aset' haruslah menjaga dan menyusun barang-barang yang berada di dalam stor tu. Baru-baru nie pulak banyak barang yang order hari tu dah sampai. So sangat berselerak di lantai. Tengok pun dah tak lalu. Nak taknak kene lah kemas.

Gambar sampingan. Siap tak berkasut kau! Hohoho.

Ingat senang ke nak jage stor? Siyes susah. Kalau barang sikit takpe. Ni banyak gile! Barang-barang ni khusus untuk kegunaan pejabat di Negeri dan di semua Daerah. Gile banyak dan gile penat! Lagi-lagi saye sorang. Kalau ade lelaki yang membantu takpe. Ni saye sorang. Nasiblah kakak opis saye membantu saye kemas stor tu tadi. Terima kasih banyak. Jasamu dikenang. Ececececeh.


Kerja semalam dari pagi sampai petang baru siap. Huhuhu.

Alhamdulillah. Semuanya saye dah selesaikan. Sekarang nie menunggu kerja lain yang mendatang. *kejap lagi ade la lagi orang mintak barang* Siap sedia dari sekarang!!!!

LoVe ElyN =)

2 comments:

nikaviolet said...

cantik nye susunan stor...jeles giler....my stor kecik...so brng pown sush nk atur...

al_hakim said...

ehem.nak kenal tuan blg ni =P