20 October 2011

19.10.2011 - Selamat Hari Jadi My ♥

Assalamualaikum semua. Ehem! 19.10.11. Cantik tak tarikh tu? Cantik tak??? Sila cakap cantik okay! Hehehe. Semalam adalah hari yang bermakna buat saye. Sebab semalam adalah hari jadi Teman or Kekasih or Sayang or Cintaku yang ke- Teeeeeettttt!. *macam hari jadi aku pulak kan*. Hahaha. Hari ni baru dapat post sebab semalam tak online.

Entri kali nie KHAS buat si Dia, kesian tak pernah sambut besday sebelum kite bertemu. Dengan saye baru kamu sambut besday kan? Hehehe. Tahun lepas saye dah buat suprise untuk kamu. Tak sangka plan saye menjadi. Tahun nie plak sanggup saye mintak cuti nak spend time dengan kamu. 

Saye tahu kite masing-masing sibuk. Jumpe pun bersebab. Takde mase nak keluar dating sane dating sini. Kalau ade pun tiap hari rabu je lah pun. Hurm. Tapi kamu kene ingat, "Hanya Kamu di Hatiku". Tak boleh cakap lebih-lebih di sini. Malu. Hehehe. Bace dalam kad saje okay!. (^_^) 
Hadiah yang saye bagi tu takde lah mahal, Tapi cukuplah seikhlas hati saye. Tak sangka kamu suke. Kalau kamu suke, saye lagi lah suke. Hehehe.

Kami sempat berjalan di Ikea. Rasenye dah lame kot tak berjalan ke sini. Semalam baru kesampaian nak berjalan ke sini. Habis juling mate tengok barang-barang kat Ikea nie. Semua cantik-cantik. Mulalah berangan nak hias rumah sendiri nanti. hohoho!. 
Kalau dah sampai kat Ikea nie takkan lepaskan peluang makan Meatball nie. Dah lame tak makan Meatball. Dengan tamaknye saye mintak sampai 10 Meatball. Hahaha!.
Tengah berjalan terjumpe pulak lampu tido. Dah lame saye mintak kamu belikan lampu tido. Akhirnya dapat jugak. Yeay!.
Disebabkan semalam tak gaji lagi so saye pilih yang paling murah je. Tapi cute kan? Hehehe. Bile tutup lampu 1 bilik warne merah. Seram pun ade. Tak jadi nak bukak lampu tido malam semalam. Hehehe. 
Selamat Hari Kelahiran buat kamu Encik Apong (nama panggilan dengan kawan-kawan) Semoga kamu panjang umur, di murahkan rezeki, dipermudahkan segala urusan di dunia dan di akhirat. Dan yang paling penting. Semoga hubungan yang terjalin antara kita akan kekal hingga ke jinjang pelamin dan bersama selamanya. Amin :)

p/s : Hari ni hari jadi abang saye, sepupu saye dan anak die Farish!. Kebetulan 3 orang hari nie tau. Selamat hari jadi buat kamu semua. Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Amin :D

LoVe ElyN =)

No comments: