18 October 2011

Hopeful.

Assalamualaikum semua. Selamat tengah hari kawan-kawan. Macam ramai kawan sangat kan? Hehehe. Anggap je lah macam ramai. *sedapkan hati*. Hari ni rase lega sebab program semalam sudah selesai. Actually takde lah lega mane pun sebab hari ni saye setlekan kerja-kerja yang tertangguh ni dulu. 

Tak cukup rehat rasenye walaupun semalam diberi pelepasan balik awal. Tapi still rase macam tak cukup tido. Huhuhu. Jangan nak cakap saye kat rumah tido saje okay! Dah sampai rumah kemas-kemas bilik yang tak rupe bilik tu. Dah siap berkemas tergolek-golek atas katil taknak pulak mate nie pejam. Haish!

Esok saye apply cuti. Konon-konon nak rehat lah kan. Padahal ade plan lain. Hehehe. Tengok je lah nanti. Tak sabar nak tunggu esok.


Actually esok adalah hari yang sangat special buat saye. Saye harap tarikh yang jatuh pada hari ESOK akan lebih bermakna pada tahun-tahun berikutnye. Amin :)

LoVe ElyN =)

No comments: