03 October 2011

Kanak-Kanak Bersukan dan Menari.

Salam semua. Cop! Nak ambil mood nak menulis. Fuuhhh. Okeh. Hehehe. Hari isnin. Biase lah. Memang malas sekali nak tengok kerja-kerja yang tertangguh. Sat lagi nak sambung buat kerja balik. Hurm!. *ketuk kepale nie, merungut banyak sangat*

Sekarang nie kat opis memang banyak program tengah berjalan. Yang lepas KUD, Sekarang nie nak cerita pasal Hari Potensi pulak. Next program Ihtifal. Actualy saye suke sebenarnye banyak-banyak program. Sebabnye bole banyak keluar berjalan. Takde lah duduk je besar kan punggung kat opis nie kan. Opsss! Hahaha.

Sabtu lepas berlangsung program Hari Potensi KEMAS Negeri Selangor di Stadium Kuala Selangor. Semua budak-budak Tabika setiap Daerah yang terpilih sahaja bertanding untuk mewakili acara sukan di peringkat Negeri.

Kali nie best sikit. Sebab sukan tahun nie Outdoor. Tahun lepas Indoor. So dapat la tengok diorang nie bersukan. Huhuhu. Kite tengok pun rase macam nak main sekali je. eh! Hohoho.

Berpanas kau di padang nie.
 
  Main bersungguh-sungguh. Huhuhu.
 Kesian tengok kat budak-budak nie. Panas gile kot time nie.
Game kat atas nie pulak Gerakrama. Macam menari-menari tuuu. Disebabkan tugas saye AJK Hadiah, so keje saye kat dalam dewan tengok diorang nie menari je lah. Suke Suke Suke! Comel-comel tau! 
 Haaaa!! Di sini lah tugas saye. Cume bagi-bagi hadiah je. Mudah kan? Hehehe.
*Nasib tak kene jadi AJK game yang kat padang. Kalau tak habis la muke den. Huhuhu.*
 Lapisan baru untuk group koir yang akan datang. Comel-comel diorang nie. Kelakar bile tengok diorang berkoir. Hehehe. :D

LoVe ElyN =)

No comments: