04 October 2011

Selamat Hari Lahir Emak.

Salam semua. Hari nie bersamaan 04 Oktober 2011 genab 51 tahun Ibuku yang tersayang menyambut kelahirannya. Alhamdulliah. Planning saye, kakak dan abang berjalan lancar. Walaupun abang sampai lewat sikit.

Malam tadi kami adik beradik sambut hari jadinya beserta kek dan makanan ringkas yang dimasak sendiri oleh boypren saye. Hohoho. Terima kasih yea. Sudi masakkan Char Kuew Tiaw untuk family saye malam tadi. 

Sampai dirumah semua dah tido. Dari luar saye telifon kakak saye suruh bukakkan pintu. Then, kami membuat persiapan untuk sambut mak yang masih tido lagi tu. Hehehehe :D

First. Hadiah dari abang saye.

Second. Itu hadiah dari kakak saye. Die recycle balik kotak hantaran tunang die hari tu. Huhuhu.


  
Dan yang terakhir sekali, Saye. Lame saye simpan hadiah tu. Tunggu mase je nak bagi. Time raye hari tu, saye dengar mak cakap nak pakai gelang. Rase macam nak bagi time tu jugak. Tapi saye sabar. Sebab nak bagi kejutan time bufday die nanti.

 
Selama hari lahir emak. Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik, dan dipermudahkan segala urusan didunia dan diakhirat. Amin. InsyaAllah #nanges.

LoVe ElyN =)

No comments: