09 December 2011

Mengidam Nak Makan Meatball. Ngeeee :D

Assalamualaikum semua. Dah lame tak hapdet belog. Kejap ade kejap takde. Dah macam biskut kan? Takpelah, walaupun kejap update kejap tak update, belog kesayangan nie akan still aktif macam selalu. Lagipun bukannye ade orang yang nak bace. #sentap hahaha #tetibe

Okaylah, Tadi kemain merayu-rayu mintak boypren belikan Meatball. Sebabnye dah teringin sangat nak makan. Maklumlah, dah lame tak melepakkan diri ke Ikea sane tu haaa. Kalau pergi Ikea tak sah kalau tak makan Meatball. *sape suruh ajar haku makan ni kan da terkenan!* eh! hahahaha.

Disebabkan hari nie hari kerja, so tak dapat lah nak pergi makan Meatball kat Ikea. Nasiblah Opis boypren dekat-dekat je dengan area situ, bolehlah singgah beli. Upenye Meatball tak boleh nak bungkus erk? Sian boypren susah payah cari tapawe nak bungkus. Huhuhu. Waaaaaaah! Terharu weeeeehhhhh! #nanges. Nanti bile-bile nak pergi lepak sane lah. Boleh cuci-cuci mata. Ngeeeee  :D

LoVe ElyN =)

4 comments:

FatinFirdaus said...

mcm sedap je.. huhu

CintaZulaikha said...

sedap ker??

faqrul said...

memang menarik perhatian maetball nie..
kne try nie.
-perjalanan mengajar menbuka pengalaman-

Natasya A'lia said...

lapaaa nengok pic.
simple n nice entryy