19 January 2012

2 Minggu Tak Bekerja Buat Haku Stress!

Assalamualaikum semua. Lately baru masuk keje kemain rajin hapdet belog kan? Hehehe. Jangan mula-mula je bersemangat ye Cik Elyn. Tau-tau seminggu dua dah senyap. Huhuhu. Bukan ape, sementara ade masa nie boleh lah saye update belog. Nanti tugas keje baru dah sampai tak boleh nak hapdet.


Sekarang dah masuk tahun baru 2012. Cara kerja pun mesti berubah kan? Saye tekadkan diri kerja No-1. Settle target keje untuk 1 hari tu, baru saye hapdet belog. Kalau saye tak hapdet maknenye saye tersangat lah bizi or PC takde tenet. Sekarang PC yang saye duduk takde tenet. So kalo nak on9 cari lah mane-mane PC yang ade tenet. Baru lah dapat on9. Kalau tidak on9 pakai handphone jek. Huhuhu.


Okehlah, berbalik pada tajuk di atas. 2 minggu tak bekerja buat saye jadi stress. Hehehe. Stress bukannye ape sangat pun. Stress sebab BOSAN *kasi besarkan sikit ayat tu* duduk kat rumah. Keje saye bangun, mandi, tengok tv, makan, baring, tido. Ulang semula bangun, mandi, tengok tv, makan, baring, tido. Cuba bayangkan. Kalau sehari dua takpe la jugak kan. Ini 2 minggu okeh. 2 minggu. Haiihhh. Stress gilak!.


Dah name pun duduk rumah bujang kan. So makan pun makan bujang je lah. Saye bukannye pandai sangat nak masak pun. Opssss! Hahaha. So saye makan yang segera-segera je. Ape yang ade saye bedal. Kalau dah tak tahu nak makan ape tunggu je lah petang nanti sampai la delivery order. Eh! Kemain kan!

 Spaghetti
 
 Maggie + Hot dog 

 Biskut Jacobs + Planta
Roti + telor


Simple kan? Dan nampak sangat kemasalan saye tuh. Hukhukhuk. 
#tepukdahisendiri


LoVe ElyN =)

3 comments:

gymah said...

cedaaaappppnyeeee gamabr 1st tuuu!!!

Paris Lipton said...

mcm nmpak sedap je kan....
*terliurrrr

Cik Elyn said...

gymah & paris : sedappp. house mate sy y masakkan. opsssss! hihihihi