19 January 2012

Happy Birthday Khas Buat Yang Nun Jauh Di Sana


Hari nie 19.01.2012 besday abang angkat saye. 
Incik Mohd Razif Bin Mohd Sidik.
Tetibe teringat pulak kat die.
Rasenye dah nak dekat 4 tahun tak jumpe.
Call dan SMS pun jarang.
Time-time birthday baru lah timbul mesej dari die or saye.
Teringat banyak kenangan dulu-dulu
Dulu time study die banyak tolong saye.
Die juga banyak membimbing saye.
Dan die juga lelaki paling baik yang pernah saye jumpe.

*Kenangan dengan die*  Huhuhu

Selamat menyambut hari kelahiran yang ke tuuuuuuuuutt. *tak bole bagitahu* Hehehe. Semoga abang dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, dipermudah segala urusan di dunia dan diakhirat. Cepat-cepat kawen okeh! Dah jumpe "si dia" jangan tak bagi tahu pulak. Ngeeeee :D

LoVe ElyN =)

No comments: