20 January 2012

Ramai Kawan-Kawan Nak Akhiri Zaman Bujang Tahun Nie. Haku Plak Bile???

Assalamualaikum. Salam jumaat dan selamat petang semua. Hari nie memang mood yang kurang baik buat saye. Kepala pun dah pening sebab stress. Cukuplah masa lunch tadi dah puas tido. Hihihihi. Esok dah cuti boleh lah tido sepuasnye. Kebelakangan nie saye kurang tido agaknye. Sebab tu stress.

Tahun nie genap umur saye 23 tahun. Perancangan hidup memang saye nak akhiri zaman bujang saye pada umur ini. Tapi bile? Kita hanya merancang, biarlah segalanya ketentuan Tuhan yang menentukan siapa jodoh saye. Bile sampai seru mayb tahun nie, kalau tidak tahun depan. Hmmm. Entah lah. 


Dalam tahun nie berderet tiap-tiap bulan ade saje kawan-kawan saye kawen. Nasib lah bukan tiap-tiap minggu. Kalau tidak setiap minggu keje saye makan je. Hehehe. Start bulan nie, bulan depan, sampai bulan 5 dah dapat jemputan. Hope dapat datang kenduri diorang.


Hari ini sepupu saye menikah. Tapi saye tak dapat nak pergi sebab baru seminggu kontrak disambungkan. Tak sedap pulak baru keje dah mintak cuti. Takpelah, esok kenduri belah perempuan saye pergi. Esok jugak housemate saye kawen. Sayang sekali saye tak dapat nak pergi sebab same tarikh dengan sepupu saye. Insya'Allah kenduri belah lelaki nanti saye pergi. Nasib baik lah dekat je.


Hari ini jugak Pengacara Tv kite Ally Iskandar dah selamat bernikah. Dulu saye memang minat kat die. Sebab die cute kan? Betul tak? Hohoho. Bagus lah dah sampai seru die. Lagi pun umur die pun dah 36 tahun. Akhirnya sampai jugak jodoh die. Ade jugak saye copy gambar die kat belog lain. Saje nak tampal kat sini jugak lah. Boleh?

 
Cute kan diorang. Suke sangat tengok. Heeeeeeeeeeee :D

LoVe ElyN =)

2 comments:

gadizgula said...

its ok dear. akk ni masuk 30 tahun ni. relax jek. jodoh tu pasti akan dtg. cuma biler kita x tau...

Cik Elyn said...

hehehe.. insaAllah kak :)