10 February 2012

60 Perkara Lebih Mujarab Daripada I love U

Assalamualaikum semua. Salam jumaat. Hari nie mood hati berbunge-bunge. Tak tahu kenapa. Mayb sebab berminat dengan tajuk Majalah Intrend keluaran Bulan Februari ini sampai bace berkali-kali. Dah bace kat rumah pun still bawa lagi Majalah nie pegi Opis. Petang karang nak mengedate dan bace Majalah nie bersama-sama dengan si boypren.

Actually tiap-tiap bulan house mate saye bawak Majalah Intrend sebab die penulis dalam Majalah nie. Dalam banyak-banyak Majalah bulan nie yang saye bace berulang kali. Sampai die pandang saye pelik. Tergelak-gelak bile membaca pasal tajuk nie. 

Bile terbace kite membayangkan, hati pun berbunge-bunge kan? Hehehe. Ade perkara yang tertulis kat dalam nie ade persamaan yang saye pernah lakukan bersama dengan dia. Bile terbaca part tu mula lah teringat bibit-bibit cinta. ecececeh! Hahaha. *pengsan*

 Ini antara 1 contoh yang saye baru buat semalam. Gigih saye buat sampai semua orang kat Unit nie saye kacau. Hehehe. Maklum lah. PC saye link printer yang takde colour. So nak print kenelah cari printer yang berwarna. Bising diorang saye kacau. Hihihi. *lawak pulak bile fikir balik*
Saye buat 2 frame gambar. 1 gambar duduk berdua. 1 lagi gambar dari belakang. Ingatkan die akan pilih gambar pandang dari belakang. Kot lah kan die malu kene bahan dengan abang-abang Opis die. Rupenye saye silap. Die cakap nak gambar yang ini lah. (gambar duduk berdua) sebab nampak muke kite. Saye pun errkkk??? Hokey. Hehehe. *malu*

Saye letak kat sebelah kanan saye.
Die pulak letak di sebelah kiri.
*Malunyerrrrrrr* (^_^)

Psssssst! Kantoi meja kamu bersepah yekkk! Sile berkemas wahai Incik Boypren!!

LoVe ElyN =)

3 comments:

shiema sufian said...

alahaaaai, sweetnye

cik pieja hut said...

wah , hepi boyfie dgn gelfie ni. semoga berbahagia

CintaZulaikha said...

wahhhhh, cantek. org pandai guna photoshop ka, photoscape nih untunglah dapat wat gambo jadik lebey lawa.