30 April 2012

Lastday kerja! Rabu nanti Lapor Diri Jawatan Lain.

Assalamualaikum semua. Waahhh! Belog nie dah baru lah. Nak post entry pun dah lain. Kene godek-godek nie. Nampak sangat lah dah lame saye tak update belog kan. -___-". Nasib lah jiwa nak berblog masih ade walaupun sometime's. Opsssss! *dah macam chipsmore pulak kan*

Hari nie memang dah set di kepala saye nak update belog. Maaplah kalo dah memang sangat jarang gile nak update. Feel dah tak macam dulu-dulu. Tah kenapa tah. Maapkan saye! *tiru gaya zizan* Huhuhuhu. Okaylah, hari nie saye lastday bekerja sebagai "Perkeranian Aset" dan akan mula lapor diri jawatan baru sebagai "Pembantu Pembangunan Masyarakat" pada 02 Mei 2012. So cuti rehat saye cume esok semperna cuti "Hari Pekerja" *semua orang dapat cutikan* Hahaha!

Saye bekerja disini sebagai Pembantu Tadbir pada mulanya, tah siapa tah yang memandai tukar *padahal sendiri yang tukar* terus jadi Perkeranian Aset. Sebabnye saye membantu menjaga dan mengendalikan ape sahaja yang berkaitan dengan Aset Jabatan. *nasib nama jawatan saye tu pembantu tadbir/perkaranian aset kalo pegawai confirm clear semua barang yang ade dalam stor tu saye edarkan. Oppssss!

Saye takdelah rase sedih sangat sebab still kerje di Jabatan yang same. Cume tugas kerja jawatan baru saje lain. Kawan-kawan semua sama. Tak salahkan kalau kite cume pikul tanggungjawab lain. Takdelah bosan asyik buat kerja yang same je. Kan? Kann? *sedapkan hati*

Actually saye diberi pilihan Unit mane yang sane nak. Selepas di fikir-fikir saye dah buat keputusan. Saye pilih unit Pentadbiran. Hope saye dipermudahkan untuk pikul tugas yang baru itu nanti. Hari nie saye nak setlekan kerja-kerja yang tertangguh. Rabu nanti dah start mulakan tugas yang baru. So kite senyum saje okay! :)


LoVe ElyN =)

2 comments:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehehe zuan pn dah lama x update..

Aldin_HPA said...

lama tak nak tunggu surat laopr diri tu?

keputusan temuduga dah keluar 28/6 haritu lagi. tapi sampai hari ini surat laopr diri tak sampai lagi