04 April 2012

Tenggelam Timbul Tenggelam Timbul. Ngaaaaa!

Assalamualaikum semua. Selamat tengah hari. Dah nak dekat sebulan saye tak hapdet belog. Ngaaaa! Gile lame kottt! Kenape kemalasan yang sangat teruk berleluasa dalam diri ini. Nasib baik ID blog and password tak lupe. Kalau tidak #matilaa Hehehe.

Ekceli saye ade jugak buka belog. Tapi bile nak cerita je tak tahu nak tulis ape. Blur plak tetibe. Adoi! Kesian belog saye nie berzaman di tinggalkan. Mesti takde sape nak singgah *macam ade je orang nak singgah kan* Sekarang nie bile dah tak tahu nak buat ape baru terfikir nak buka belog, bace blog kawan-kawan. Then muncul rase nak hapdet. Walaupun cume merapu saje bole? Hehehe. Okay tak-tak.

Lately saye rase rindu pulak nak duduk rumah bujang. Untuk pengetahuan semua, dah dekat sebulan lebih saye berpindah dari rumah sewa balik semula ke rumah family. Mayb orang-orang akan cakap wow best lah dah duduk kat rumah family. Takdelah duduk sorang-sorang kat rumah sewa kan. Tapi saye... entah lah. Mayb dah terbiase duduk bujang so lagi selesa ade bilik sendiri. Tak payah nak share bilik dengan kakak tetttt! Hahahahaha! Takpelah. Ade pasang surutnye kan. Kadang-kadang happy, best, moody, boring. Biaselah lumrah kehidupan.

Whoaaaaaaa! Windunye nak tido kat bilik nie semula T___T

LoVe ElyN =)

2 comments:

atikahnahrowi said...

I RINDU NK MEMBUJANG.EH!

Cik Elyn said...

hoi! kemain panten nieeee :D