22 June 2012

Berdebar + Excited = Happy!!! ♥♥♥



Salam jumaat!. Selamat pagi!. Hye semua. Macam biase lah, bile perangai malas nak hapdet belog ade dalam diri nie nasib lah. Memang terbiar lah belog kesayanganku ini. Huhuhu. Copp! Belom ape-ape lagi dah tampal gambar kan! Ko ado? Ko ado? Nan hado kan? #ayatcarigadoh 


Hari nie hari jumaat. Penghujung segala hari. Dan penghujung juga buat saye sebagai seorang gadis yang akan bertunang pada hari esok. Berdebar? Memang berdebar. Takut + excited + teruja + nak menanges semua ada.  Macam-macam perasaan ada. Semua dah bercampur baur. *dah macam nak menikah plak kan* agaknye kalo menikah habis kering air mata nie agaknya.


Okaylah, tak cukup mase nak celoteh panjang lagi. Nie pun curi masa nak hapdet. Jap-jap lagi nak pegi amik kek kat Putrajaya. Hope segala planning untuk Majis Pertunangan ini berjalan dengan lancar. Cume takut tak nyempat nak layan kengkawan. *ade keh kawan ko nak datang* Hehehe. Tengok je lah nanti. Esok-esok kite hapdet lagi kalau rajin yek. Sebagai tunangan orang pulak :D


LoVe ElyN =)

4 comments:

NuR IzZaTi said...

semoga semua bjalan lancar =) tahniah =)

rafiza ruslan said...

selamat bertunang ye :))

*haih bile la turn kte plak..:P

Sya Chot .. said...

mudah-mudahan..semuanya berjalan lancar..Amin..:) comelnyaa~:)

#salam knl,chot follow sini *524

Strawbery [dot] com (OFFICIAL) said...

dah sampai seru. . alhamdulillah. . ^_^