18 February 2011

Seronok Dapat Tengok Orang Berarak!

Assalamualaikum uols. dalam entri lepas saye dah bercerita pasal perarakan Maulidur Rasul kan. alohhhh. dalam entri SINI. so sekarang saye nak publishkan gambar pulak k. saye baru dapat gambar dari kakak opis saye. *copy paste gambar dari camera die je. coz saye tak bawak camera! huhuhu. da penat berkomen-komen di FB baru saye nak post kat sini kan? hahaha. lantak la. dah2. jom layan.

Ini gambar-gambar yang terpilih jek. malas nak post banyak-banyak! ;p

















Psssttt korang nampak tak ape yang saye nampak. hihihi. group "DIA" duduk berhadapan dengan tempat saye lorh !

Rase susah sangat nak berjumpe dengan "DIA" time nie. dah la masing-masing bil kene bar. terpakselah pinjam hp orang untuk call. dah la dengan ramai orang. akhirnye dapat gak jumpe. yeay !!! ;)


LoVe ElyN =)

2 comments:

workshop lady's said...

woi!!! ko g tmpt same ngan aku seyh!! awat kite tak jmp!! aduhh!!!!

Cik Elyn said...

hehehehe. ha ah kan. tak jumpe plak ko. tapi aku ade tangkap gambar group ko weeee ;D