04 May 2011

Hari Ini Genap 5 Bulan Sudah....

Assalamualaikum semua. Selamat pagi rabu. Pejam celik dah 5 bulan saye berblogging. Macam tak percaye pun ade yang saye dah ade belog sendiri N still aktif. Huhuhu. (walaupun ade kejap on off) Kene ade mood nak menulis.

Actually, pada mulanya bukan lah minat sangat nak tulis belog. (dok sebok bace belog orang je kan) Ade semangat baru yang membuatkan saye mahu untuk menulis dalam belog. Lagipun si boypren selalu menyokong di belakang saye. ecececeh! walaupun belog nie cume belog (doplosen) saje.

Hari nie genaplah 5 bulan. Still same je kan? Hehehe. Takpe lah. Saye saje suke-suke. Boleh dapat kawan baru, tukar-tukar cerita, boleh meluahkan ape yang rase dalam hati ini. Kalau kite luahkan kite rase lega kan? Huhuhu. Banyak juge lah kelebihannye. Sape-sape yang ade belog die tahu lah.

Last sekali, uols tatap la gambar saye yang tak berape nak poyo nie. Huhuhu.




LoVe ElyN =)

1 comment:

liyana said...

baru 5 bulan dik??tapi followers dan ramai. ngalahkan akak yang bertahun dalam dunia blog ni. syabas lah.
akak pun suka-suka gak. saje nak menulis-nulis dalam blog. kalu buat buku cite kang, takut plak takde yang nak membelinya..hehe