13 June 2011

Kite Rase Macam Takde Masa Lagi Dalam Dunia Blog. Kawan Dah Masuk 400 ++ !

Assalamualaikum semua. Selamat tengah hari. Cik Elyn rase macam dah lame tak hapdet belog. Bukan malas. Cume masa dan tempat tidak mengizinkan. Sekarang saye dah berubah position kat opis nie. So confirm lah PC dan Tempat duduk pun dah berubahkan.

Sekarang saye di tempatkan di kaunter depan opis. Layan tetamu dan tukang angkat telifon adalah kerja saye sekarang. Tapi tak bermakne kerja lama saye tak buat. Kerja lama saye sebagai gadis aset still ade. So saye buat 2 kerja kat sini. 

Dah bertambah kerja kat opis nie mula lah belog tercinta mula terabai. Hari ni kawan saye genab 400 ++. Tapi belog saye same je macam dulu kan. Takde perubahan pun. Kawan pun xde lah ramai macam blogger lain.


Kalau ikutkan hati hari-hari nak bercerita. Kat sini kite boleh luahkan ape yang kite rase. Tukar pandangan dengan rakan blogger. Tapi nak buat macam mane. Kat depan nie PC penuh dengan virus. Bukak belog je dah hang. Nyampah betol!. *nie yang nak lepas geram nie!

Kalau ade masa saye story-story okeh. Sampai sini je dulu. Daaa~


LoVe ElyN =)

2 comments:

Mila Ahmad said...

tahniah yunk!follower bertambah

Nour Akmal said...

aku pun dh jrg update blog dh..
tapi akan usahakn tuk update jgk..=p